Wanneer je in de markt bent voor nieuwe meubels, bijvoorbeeld omdat je gaat verbouwen of omdat het tijd is voor een make-over, ontkom je er niet aan: woonwinkel in- en uit om langzaam maar zeker je nieuwe inboedel bij elkaar te sprokkelen.

Er komen echter veel prikkels (en gladde verkopers) op je af, dus grote kans dus dat je na een paar uur uitgeblust bent en dat je, zonder dat je klaar bent, weer je auto instapt op thuis je welverdiende rust te pakken. En dat wat je gekocht hebt, weet je wel zo zeker dat je hier de beste prijs voor betaald hebt? Dat moet makkelijker kunnen, toch? Dit is waar Adventure Media Group, een bedrijf gevestigd in Cuijk, de oplossing biedt met de website Meubels.com - de vergelijker voor meubels.

Ervoor zorgen dat jij makkelijk en snel meubels voor de beste prijs kunt kopen: dat is het doel van Meubels.com. Daarom is er om te beginnen een gigantisch aanbod met +/- 300.000 artikelen, waarmee het assortiment van elke fysieke woonwinkel teniet gedaan wordt. Uiteraard zou zo’n berg aan meubels niet te navigeren zijn zonder handige structuur en filteropties. Deze zijn dan ook ruimschoots aanwezig; binnen niet meer dan een paar klikken heb je exact het aanbod voor ogen van het soort meubel dat je zoekt. Met de filteropties kun je het aanbod vervolgens aanscherpen om alleen de producten te zien te krijgen die binnen jouw prijsrange vallen, al dan niet van een specifiek merk en/of met een bepaalde kleur.

Op Meubels.com vind je werkelijk alle meubels en meubelmerken bij elkaar. Je kunt er terecht voor onder andere:

  • Banken, waaronder zitbanken, chaise longues, Chesterfield-banken en slaapbanken;
  • Stoelen, waaronder eetkamerstoelen, fauteuils, bureaustoelen en loungestoelen;
  • Tafels, waaronder eettafels, salontafels, bijzettafels en bureaus;
  • Kasten, waaronder boekenkasten, buffetkasten, kledingkasten en opbergkasten;
  • Lampen, waaronder hanglampen, plafondlampen, vloerlampen en wandlampen;
  • Bedden, waaronder boxsprings, lattenbodems, matrassen en kinderbedden;

Naast bovengenoemd aanbod kun je er ook terecht voor tuinmeubels, vloerkleden en kapstokken.

Wellicht dat je Meubels.com nu ziet als niet meer dan een enorme online woonwinkel. Het grote aanbod is echter niet het enige voordeel van deze website. Je kunt er namelijk niet alleen meubels vinden, maar ook direct zien bij welke webwinkel je hier het minst voor betaalt. Zo bespaar je dus tijd én een hoop geld! Dit maakt winkelen op Meubels.com zo efficiënt: je hoeft niet zelf alle winkels in en hoeft daarnaast ook niet zelf het online aanbod te vergelijken. Dit bespaart een hoop tijd en energie. Daarnaast weet je zeker dat je een meubel koopt voor de beste prijs; een garantie die je nooit hebt wanneer je zelf op onderzoek uitgaat. Tenzij je zelf meer dan honderd webwinkels gaat vergelijken, maar dit kost natuurlijk erg veel tijd. 

Tenslotte kun je op Meubels.com ook terecht voor een uitgebreide inspiratiepagina waar je een grote verzameling aan blogs kunt vinden. Hoe richt je een babykamer in? Hoe combineer je verschillende houtsoorten? Hoe richt je een kleine woning efficiënt in? Deze en nog vele andere onderwerpen worden behandeld in de blogsectie. Meubels.com is dus niet alleen je startpunt voor voordelige meubels, maar ook voor kennis en inspiratie over hoe je je woning in kunt richten.