Wanneer je je badkamer gaat verbouwen ga je natuurlijk naar een fysieke bouwmarkt of winkel om je nieuwe tegels, wc, wastafel, bad of douche te kopen. Toch? Niet per se, zeker wanneer je sanitair wilt kopen voor de beste prijs!

Het online kopen van sanitair is nog niet zo gangbaar als bijvoorbeeld schoenen of kleding Jammer, want sanitair online kopen biedt veel voordelen. Met name wanneer je dit doet via Sanitair.nl, een website gebouwd door Adventure Media Group gevestigd in Cuijk. 

Wat de voordelen zijn van sanitair shoppen via deze website? Allereerst biedt het een veel breder assortiment dan je lokale bouwmarkt of winkel. Je kunt kiezen uit werkelijk een enorm aantal (+/- 250.000) verschillende producten en vele merken. Dit maakt het natuurlijk stukken makkelijk om précies die wastafel, wc-bril of tegels te vinden die je zoekt voor jouw badkamer. Uiteraard zou zo’n zee aan aanbod niet te navigeren zijn zonder de slimme opbouw van de website en de handige filteropties die aanwezig zijn. Binnen enkele klikken kun je precies bij het soort product uitkomen dat je zoekt, met de prijsrange die je in gedachten hebt en eventueel met een bepaalde kleur en/of van een specifiek merk. 

Op Sanitair.nl kun je terecht voor onder andere:

  • Badmeubels zoals badkamerkasten, badmeubelsets, toiletmeubels en wastafelkasten;
  • Douche-artikelen zoals douchecabines, douchewanden, douchedeuren, douchegoten en regendouches;
  • Kranen zoals badkranen, douchekranen, keukenkranen en wastafelkranen;
  • Baden zoals vrijstaande baden, inbouwbaden, whirlpoolbaden en hoekbaden;
  • Toiletten zoals wandtoiletten, toiletzittingen en bedieningspanelen.

Ook ben je er aan het juiste adres voor radiatoren, allerlei vormen van klimaatbeheersing, spiegels, wastafels, tegels, badkameraccessoires, installatiemateriaal en onderdelen.

Wellicht dat je op basis hiervan deze website simpelweg als een grote, online bouwmarkt ziet. Het brede aanbod is echter niet het enige voordeel! Nog wel het meest onderscheidende kenmerk van Sanitair.nl is dat je hier precies kunt zien bij welke webshop je een product voor de beste prijs kunt kopen. Die douchegoot die je op het oog hebt? Je kunt exact zien bij welke webwinkels deze te koop is en waar je er het minst voor betaalt. Zo zie je dus bij welke webwinkel je moet wezen zonder dat je hier zelf onderzoek naar hoeft te doen, wat natuurlijk een hoop tijd en energie bespaart. Ook zie je hoeveel je bespaart, wat natuurlijk erg leuk is om te weten. Sanitair is meestal niet goedkoop dus de besparingen kunnen al snel oplopen. Zo kan die badkamerrenovatie toch nog dit jaar al binnen het budget vallen!

Een derde voordeel van winkelen op Sanitair.nl hebben we al enigszins benoemd: je bespaart een hoop tijd en energie, omdat je niet zelf langs bouwmarkten en winkels hoeft te gaan om sanitair uit te zoeken en te vergelijken. En ook ‘gewoon’ online winkelen kan veel tijd vragen, omdat je zonder gebruik te maken van Sanitair.nl zelf uit moet vinden waar je het meest voordelig uit bent. Je zult daarnaast nooit de garantie hebben dat je zelf de laagste prijs gevonden hebt, aangezien de kans nihil is dat je werkelijk álle webwinkels vergelijkt. Op Sanitair.nl wordt samengewerkt met meer dan honderd betrouwbare webwinkels waardoor je niet alleen zeker kunt zijn van de laagste prijs, maar ook een goede kwaliteit en service. Dat is nog eens efficiënt!