Vaak is witgoed niet goedkoop. Het zou dan ook fijn zijn als je kunt besparen op de aankoop van bijvoorbeeld een koelkast, wasmachine of vaatwasser. Hiervoor kun je natuurlijk meerdere witgoedzaken bezoeken, of een groot aantal webwinkels met elkaar vergelijken. Dit kost echter veel tijd en energie, dus kan dit niet makkelijker?

Deze vraag stelde Adventure Media Group, gevestigd in Cuijk, zich ook. Het resultaat mag er wezen: Witgoed.com – de vergelijker voor witgoed. Hier bekijk en vergelijk je meer dan 5.000 witgoed artikelen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

Witgoedzaak in en uit om koelkasten, wasmachines, vriezers of ander witgoed met elkaar te vergelijken; je moet er maar zin in hebben. Zeker wanneer je precies weet wat je wilt voegt het weinig toe om witgoed in winkels te gaan bekijken. Als je de maten, de eisen en je wensen voor ogen hebt kun je online dan ook prima op zoek gaan. Het is echter vaak lastig om te weten waar je goed aan doet, kijkend naar de kosten. Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat je witgoed voor de laagste prijs koopt? Dit is waar Witgoed.com de oplossing biedt. Door samen te werken met meer dan honderd webwinkels wordt een compleet assortiment aangeboden binnen diverse Witgoed-categorieën:

  • Wasmachines, waaronder bovenlader wasmachines, voorlader wasmachines en was-droogcombinaties;
  • Wasdrogers, waaronder afvoerdrogers, condens-drogers en warmtepompdrogers;
  • Koelkasten, waaronder Amerikaanse koelkasten, inbouwkoelkasten en koel-vriescombinaties;
  • Vriezers, waaronder inbouwvriezers, minivriezers en vrieskisten;
  • Vaatwassers, waaronder inbouwvaatwassers en vrijstaande vaatwassers;
  • Horeca-gerelateerd, waaronder barkoeling, horecakoelkasten en koelwerkbanken.

Uiteraard zou zo’n groot aanbod niet werkbaar zijn zonder handige menustructuur en filteropties. Deze zijn dan ook zeker aanwezig, waarbij je binnen enkele klikken precies het aanbod van het soort witgoed kunt vergelijken dat je zoekt. Indien gewenst kun je vervolgens via de filters het prijsbereik aanpassen of kijken naar een specifieke kleur en/of merk. Daarnaast zorgt de samenwerking met een groot aantal webwinkels ervoor dat je er gerust op kunt zijn dat je jouw nieuwe witgoed ook daadwerkelijk voor de laagste prijs koopt – wel zo’n fijn idee!

Hoe het werkt? Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een vrieskist kun je in het overzicht het volledige aanbod aan vrieskisten zien van alle aangesloten webwinkels. Hier zie je er al bij weergegeven wat de laagste prijs is voor elke vrieskist. Klik je er vervolgens op, dan krijg je een overzichtje te zien welke webshops de vrieskist aanbieden en voor welke prijs. Zo weet je precies waar je hem moet bestellen en hoeveel je bespaart. En met name op witgoed kunnen besparingen, al dan niet door tijdelijke kortingen, hard oplopen! 

Daarnaast kun je op Witgoed.com terecht voor een inspirerende blog-sectie waar je informatie en tips kunt vinden over allerlei onderwerpen die met witgoed te maken hebben. Tips om je vriezer sneller te ontdooien, hoe maak je een wasdroger schoon en hoe kies je een nieuwe wasmachine; je leest het in de blogsectie. Witgoed.com is dus niet alleen het startpunt van je zoektocht naar besparingen op witgoed, maar ook voor handige tips en informatie over witgoed. Dus, ga je binnenkort op zoek naar een nieuwe koelkast? Of ga je toch eindelijk die extra vriezer kopen waardoor je supermarktaanbieden groter in kunt slaan? Denk dan aan Witgoed.com, onderdeel van Adventure Media Group uit Cuijk.