Elke laatste vrijdag middag v.d. maand, binnenkort dus 24 februari 13.30-15.00 uur kun je bij de textiel afdeling jouw kleding laten repareren bij het Hobby Reparatie Centrum-Mill. Je lievelingsbroek met een scheur, een rits vervangen, een blouse waar een knoopje is afgevallen of een jurk die toch net iets korter mag. Bijna alles kunnen we repareren, aanpassen of verstellen.

We hebben de naaimachine op 24 februari al voor je klaar gezet, dus schroom niet, kom gerust langs met je kledingstuk of ander textiel. We hebben deskundige, ervaren mensen die hoogstwaarschijnlijk je vraag kunnen beantwoorden. Dat de reparateurs van het Hobby Reparatie Centrum wel raad weten met kapotte apparaten is inmiddels algemeen bekend.

Er wordt heel wat af gekletst terwijl bezoekers en vrijwilligers zich samen op winkelhaken en losgeraakte knopen storten. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Het Hobby Reparatie Centrum heeft een sociale functie, zowel voor de bezoekers als de vrijwilligers. Hartelijk welkom.

Op de locatie Hoogstraat 17 waar Hobby Reparatie Centrum wordt gehouden, is veel gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Niet alleen op de textiel afd. maar ook voor reparatie van elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Onze deskundige vrijwilligers zijn aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen. Zijn er kosten aan verbonden? We vragen een kleine vergoeding van € 3,50.