De organisatie is blij dat de draad voor de Goede Doelen Week Mill weer in het voorjaar opgepakt kon worden na de coronaperikelen van de afgelopen 3 jaar, waarbij het steeds passen en meten was om alles rond te krijgen. Uiteraard zullen we ons ook dit jaar weer aan de basisregels houden mbt COVID 19.

Ook in 2023 omvat de goede doelenweek weer 16 organisaties waarvoor gecollecteerd gaat worden. 

In week 13, vanaf maandag 27 t/m 31 maart worden de enveloppen bezorgd bij de bewoners in Mill. In deze enveloppe zit een brief waarin uitleg wordt gegeven hoe de collecte in zijn werk gaat met op de achterkant de goede doelen die meedoen. Per doel kan worden aangegeven òf en hoeveel men wil schenken.

We hopen dit jaar weer op een warm onthaal bij onze inwoners want de inkomsten bij alle goede doelen staan onder druk terwijl er steeds meer geld nodig is voor onderzoek en research. 

In het verleden heeft Mill zich laten zien als ruimhartige donateurs en we hopen dan ook dat we weer op de steun van onze inwoners mogen rekenen.  

In de week van 3 april tot 7 april worden de enveloppen opgehaald door 2 collectanten. Uiteraard zullen we nadien het resultaat van de collecteweek in de Neije Krant met u delen.

De organisatie mag zich gelukkig prijzen met de brede steun van de collectanten en zoals bij alle vrijwilligersorganisaties geldt ook hier “vele handen maken het werk licht”. Als u interesse hebt om mee te gaan collecteren kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de komende edities van De Neije Krant volgt nadere informatie over de Goede Doelen Week Mill 2023.

Bestuur en kernteam Goede Doelen Week Mill