Na jaren van verzamelen is het dan eindelijk zover. Het 4e boek van “Minse van Langenbôm” is bijna klaar om gedrukt te worden. Het boek krijgt als titel: Hooghal.

In dit boek zijn alle huizen van Eikenlaan, Hogesteenweg, Reekseweg en Elleboogstraat in kaart gebracht. Vooral van de oudere huizen zijn meerdere generaties families teruggevonden en uitvoerig beschreven. Ook van diverse niet meer bestaande woningen zijn de bewoners achterhaald en beschreven.

In dit boek staan ook nog Zeelandseweg 2 en 4 beschreven, alsook enkele woningen aan het einde van de Dennendijk .

Het is weer een zeer interessant boek geworden met prachtige historische foto’s en documenten, veel verrassende verhalen en anekdotes. Kortom, weer een brok geschiedenis van Langenboom. 

Het boek wordt uitgegeven in dezelfde kwaliteit als de voorgaande boeken: op A4 formaat, geheel in kleur, op glanzend papier en met een harde kaft. Het boek omvat plm. 220 pagina’s. Het kost € 30,00. Het boek wordt eenmalig uitgegeven. Het geld kan overgemaakt worden naar rek. nr. NL62RABO 01269 06076 van Heemkundekring Felix Walter. Betalen kan ook contant bij ontvangst van het boek.

Wilt u zeker zijn van een boek, schrijf u dan in vóór 15 maart a.s.

De presentatie van het boek zal plaatsvinden in mei/juni a.s. Waar en hoe wordt nog bekend gemaakt.

Herdruk boek 1: de Spie

Boek 1 is uitverkocht. Er zijn echter steeds meer mensen die de hele serie willen verzamelen. Bij voldoende belangstelling zal boek 1 een herdruk krijgen. Het boek wordt dan gelijktijdig gedrukt met boek 4. De herdruk gaat ook €30,00 kosten.

Beide boeken kunnen besteld worden bij Lies van Limbeek, 0486-431234 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bij Toon Ermers, 0486-431640 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur Heemkundekring “Felix Walter” Langenboom