Het Ondernemers Collectief Mill organiseert al diverse jaren avonden waarop Corné Kremers praat met de meest uiteenlopende ondernemers en andere interessante gasten. Dit keer gaat men een vergelijkbare avond organiseren in samenwerking met De Neije Krant en worden de gesprekken opgenomen voor in De Neije Krant Podcast.

Op donderdagavond 23 maart staat in ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill dit eerste gratis toegankelijke Live Podcastcafé op het programma en iedereen (ook niet ondernemers) is hierbij van harte welkom. Inloop vanaf 20.00 uur en aanvang van het programma is 20.30 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze keer schuift de kersverse burgemeester van de gemeente Land van Cuijk Marieke Moorman aan. Met haar zal Corné praten over de uitdagingen die er zijn voor de gemeente Land van Cuijk en hoe de periode van inwerken er uit ziet. Ook ondernemer Eric Nabuurs uit Langenboom van N2 People is die avond te gast. Hoe hij in deze branche terecht is gekomen, wat zij zoal doen en welke toekomstplannen er zijn zal besproken worden. 

De derde gast bij dit Live Podcastcafé is Björn van der Doelen. Velen kennen hem als voormalig voetballer van o.a. PSV, FC Twente en N.E.C. uit Nijmegen. Maar ondertussen is hij ook singer-songwriter, acteur en maakt hij wekelijks de Skiete Willy Podcast, een podcast over voetbal maar waarbij veel meer aan de orde komt. Donderdagavond 23 maart zal Corné met Björn praten over het leven als voetballer en hoe hij uiteindelijk muzikant en acteur werd. Ook dat alles heeft heel wat raakvlakken met ondernemen en ondernemer zijn.

Dit Live Ondernemers Podcastcafé is donderdagavond 23 maart in ’t Lagerhuis gratis toegankelijk. Bij binnenkomst is er voor iedereen een gratis kopje koffie of thee. Deze avond wordt georganiseerd door het Ondernemers Collectief Mill in samenwerking met De Neije Krant. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan is aanmelden mogelijk via tel. 0485 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..