5 mei 2022 bevrijdingsfeest in Sint Hubert

Kermisbeleid, wonen, overleg woningcorporatie Mooiland, overleg gemeente, overleg N264 en provincie, Jachthoorn: zomaar enkele onderwerpen waar de Dorpsraad Sint Hubert zich mee bezig houdt. Ook kwam de vraag binnen of de Dorpsraad de herdenking en bevrijding wil organiseren.

Vorig jaar hebben we de fakkeltocht door het Land van Cuijk mee georganiseerd. Dat was een mooi en bijzonder moment bij de Jachthoorn. Voor dit jaar zoeken we hulp. Wil jij, wellicht samen met een vriend of buurman/vrouw, de herdenking en bevrijding mee organiseren met het comité herdenking en bevrijding gemeente Land van Cuijk of zelf een herdenking / bevrijdingsfeestje in Sint Hubert organiseren? Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Altijd leuk om jouw steentje bij te dragen. 

Podcast

Wat doet de Dorpsraad? Veel is onzichtbaar voor de bewoners. Dorpsraadsleden Annet Vloet en Monique van Loon waren te gast bij Omroep Land van Cuijk om te vertellen over de Dorpsraad Sint Hubert en de activiteiten en onderwerpen. De podcast is te beluisteren via de site www.dorpsraadsinthubert.nl

Meedenken en doen

De Dorpsraad Sint Hubert vergadert elke maand over diverse onderwerpen. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Volg de Dorpsraad op facebook of loop eens binnen bij de maandelijkse vergadering. De vergaderdata staan vermeld op de www.dorpsraadsinthubert.nl. Bezoekers zijn van harte welkom op het openbare deel van 20:00 tot 20:45 uur.