In het kader van NLdoet 2023 heeft het Hobby Centrum-Mill voor de tiende keer werkstukken nl. nu kweektafel en vogelhuisjes gemaakt voor de inwoners van het verzorgingstehuis Aldenhorst.

De hobbygroep Hout heeft dit samen met andere vrijwilligers in de werkplaats van het Hobby Centrum gemaakt. Al meer dan 15 jaar is het Hobby Centrum-Mill actief tijdens Nat. Burendag en NLdoet dag, we verlenen medewerking aan projecten voor de inwoners en organisaties binnen de gemeente Land van Cuijk. Regelmatig helpen medewerkers van andere organisaties bijv. Rabobank Land van Cuijk - Woningbouwvereniging Mooiland ook mee om mooie projecten te maken voor onze inwoners. Dit bevordert de maatschappelijke betrokkenheid. 

NLdoet wordt ieder jaar op de 2de zaterdag van maart gevierd en is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. NLdoet is een dag waarop de buurt bij het Hobby Centrum gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. Doel van NLdoet is om zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt.

Wil je meer weten over het Hobby Centrum, kijk op onze website, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.