Mijn naam is Harold van Berlicum, geboren en opgegroeid in Langenboom. Ik ben 51 jaar oud, 25 jaar getrouwd met Wilma en samen hebben wij 2 zoons. Sinds 2016 ben ik werkzaam in mijn praktijk in Westerbeek en sinds 2021 in het pand bij True Beauty aan de Markt 33 in Mill. Mijn cliënten bevinden zich in Noord Brabant, Gelderland, Limburg en Utrecht.

Mijn cliënten omschrijven mij als “Harold is iemand die heel goed kan luisteren, positief kan coachen, maar vooral dingen nuchter bekijkt”. “jij bent tenminste gewoon en geeft bruikbare tips”. Mooie complimenten toch!

Ik werk vanuit mijn Intuïtie en gevoel en vindt het belangrijk dat mijn cliënt zich thuis voelt in mijn praktijk, die zeer toegankelijk en laagdrempelig is.

Ik coach mensen op diverse specialismes. Dit kan zijn mensen die levensvragen hebben, relatie/werk problemen hebben, gevoelige mensen of kinderen die slecht slapen. Ouders zijn vaak ten einde raad en weten niet meer wat ze moeten doen. Dan nemen ze contact met mij op. Na een gesprek en bepaalde handelingen slaapt het kind in korte tijd weer door. 

D.m.v. hypnose behandel ik mensen voor angsten, onzekerheid, loslaten, regressietherapie of andere psychische klachten.

Ontspanning nodig? boek dan gerust een ontspanningsmassage. Tijdens de massage maak ik gebruik van diverse massage technieken. Ook kan je terecht voor cupping en medical taping.

Ook geef ik energetische behandelingen/Reiki, zodat je energiebanen beter gaan stromen. Na deze behandeling voel je complete rust in je lichaam.

Het begeleiden van mensen, in een voor hun persoonlijke geschreven behandelplan, is ontzettend mooi om te doen. Je ziet mensen van week tot week positief veranderen. Een mooi cadeau wat je krijgt als coach. Dit doe ik ook voor bedrijven en instellingen.

Waar ik me veel zorgen om maak, zijn de jong volwassenen. Je hoort de laatste tijd veel jongeren, die niet lekker in hun vel zitten. Sommige weten ook echt niet waarom, maar ze voelen zich wel zo. Dit heeft natuurlijk ook veel aandacht nodig en gelukkig gaat de overheid hierin investeren. Wil je sneller hulp, neem dan gerust contact op.  

Ik ben dankbaar dat ik dit allemaal mag doen. Mocht je meer willen weten over Balance Your Limits, ga gerust eens kijken op mijn website www.balanceyourlimits.nl of stuur een email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. WhatsApp of telefonisch via 06-34377010.

Graag begroet ik je in mijn praktijk. 

Lieve groet,
Harold van Berlicum