Foto: Cockie Kremers

Op 1 april 1989 opende Thijs Hendriks Tweewielers de deur van een fietsenzaak in Wanroij. Op 1 april aanstaande, precies 34 jaar later, dragen Thijs en Angelique het stokje over aan Rob en Sandra Hendriks.

“Rob werkt hier al 12 jaar en sinds januari 2019 is hij al mede-eigenaar,” vertelt Thijs. “Wij zijn erg blij dat Rob en Sandra de zaak nu helemaal overnemen en wij het wat rustiger aan kunnen gaan doen.” Deze overname zal op zondag 2 april gevierd worden met een speciale fietstocht. Iedereen kan tussen 10.00 uur en 13.00 uur starten met de tocht van zo’n 40 kilometer. Deze wordt afgesloten met een hapje en een drankje bij de winkel, als officieel afscheid van Thijs en Angelique. “Deze week zijn Angelique en ik de hele week in de zaak en is iedereen ook welkom om onder het genot van een kopje koffie bij te praten. Ook is er die week een grote show.”

Beluister een interview met Thijs en Angelique en Rob en Sandra in De Neije Krant Podcast. Dit kan via je favoriete podcast-app en via de rubriek Podcast op www.inmill.nl. Techniek was in handen van Thijs van den Heuvel en het interview werd afgenomen door Corné Kremers.