Gediplomeerde ambulante pedicure komt bij u aan huis. Voor info bel 06-30643942, Monique.

Gezocht hulp in onze huishouding voor ongeveer 4 uur in de week. We wonen in Mill. Interesse app of bel naar Marjolein 06 28 10 53 47.

“Johan is kwijt” Jantien is ten einde raad!!!!!” senioren toneel 4 in 1 zoekt zich suf.

Voor de kunstroute van Mill zijn wij opzoek naar verschillende kleuren keramische wandtegels voor ons mozaïek project. Kun jij ons helpen? Heeft u 1 tegel dat is ook al top, wij zijn niet opzoek naar grote partijen tegels van 1 soort. Heeft u nog wat gekleurde tegels liggen laat het ons weten, door te bellen of appen naar 06-21465926

Gratis scharrelkippen - wij hebben totaal 16 scharrelkippen waarvoor we een ander thuis zoeken. Belangstelling in één of meerdere kippen? Bel Tonnie Klomp op 06 13 38 56 64.

Een duofiets (voor minder valide mensen die zelfstandig niet meer kunnen fietsen) is vanaf nu te huur bij de Wester. De kosten zijn € 5 voor een dagdeel en €7,50 voor de hele dag. Na een (verplichte) instructie en een akkoord over gebruik kan men de fiets bij de Wester reserveren. Het is ook mogelijk om met 4 mensen te gaan fietsen als de Duofiets bij de Aldenhorst ook vrij is. Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer hiervoor tijdig. Reserveren kan via http://www.dewestermill.nl/agenda.htm of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GRATIS af te halen in Mill: elektrisch verwarmd biljart Simonis 1.26 bij 2.25 in uitstekende staat! Inclusief keuen. Tel. 06 42 70 97 21.

GRATIS af te halen in Mill: kleine cactussen en vetplantjes! Tel. 06 42 70 97 21.

Wij, zanggroep Milloretti uit Mill/St.Hubert, zijn op zoek naar een nieuwe dirigent. Wij repeteren op maandagavond van 19.45-21.45 uur en zingen 2 keer per maand in de kerk van Mill of St. Hubert. Wie maakt ons blij? Voor informatie kunt u zich wenden tot: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30019849

Woning ruilen? – Zelf heb ik in Oeffelt een tussenwoning van Mooiland en ik zou deze graag ruilen met een woning met tuin in (bij voorkeur) Sint Anthonis, Wanroij of Sint Hubert. Mijn woning heeft 2 grotere en 1 kleinere slaapkamer plus een grote tuin. Belangstelling of meer weten? Bel met 06 57 26 24 90 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige hulp in de huishouding voor ongeveer 3 uur per week. Wij zijn zeer flexibel waardoor de werktijden in onderling overleg kunnen worden afgesproken. Wij wonen in het buitengebied van Langenboom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op tel nr 06 53 21 70 38.

Voor volkstuinvereniging 'De Groene Vingers' in Mill zijn we op zoek naar palen die we willen (her)gebruiken om draad tussen te spannen. Wie kan ons hieraan helpen? Tel. 06 11 09 24 52.

Gevraagd invalhulp voor de huishouding - In het centrum van Mill wordt een invalhulp gevraagd voor de huishouding, bij ziekte of vakantie van de vaste hulp. Het betreft een appartement op de begane grond. Sollicitant moet Nederlands kunnen spreken, lezen en schrijven. Informatie tel. 0653582862.

Wij zoeken in Mill of omgeving een tijdelijke huurwoning vanaf juli/aug voor ongeveer een half jaar. Minimaal 2 slaapkamers. Wie weet er iets voor ons? Je kunt ons bereiken op het nummer: 06 16 09 82 41.

Voor de restauratie van Kasteel Aldendriel en het in kaart brengen van de bouwhistorie en geschiedenis van het kasteel ben ik op zoek naar informatie over het kasteel. Denk hierbij aan oude ansichtkaarten, foto’s, (informatie)boekjes of artikelen en natuurlijk verhalen over gebeurtenissen en anekdotes. Heeft u iets thuis liggen of wilt u graag uw verhaal vertellen dan hoor ik het graag! Je kunt mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 22 86 06 26.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..