In de week van 8 t/m 12 mei wordt in Sint Hubert weer de jaarlijkse goede-doelen-week gehouden. De bekende envelop zal in de week voorafgaand in de bus vallen en wordt vanaf 8 mei door onze collectanten weer opgehaald, hopelijk met een mooi bedrag erin!

Onze collectanten staan weer klaar om er, net als vorig najaar, een groot succes van te maken. 

Voor degene die het nog niet weten: net als in andere plaatsen, wordt in Sint Hubert jaarlijks één keer gecollecteerd voor goede doelen. U als gever, bepaalt hoeveel u geeft en aan welk doel. Achter op de begeleidende brief staat een overzicht van alle doelen waarvoor gecollecteerd wordt. Hierop vult u zelf in welke doelen u wilt steunen.

De goede doelen commissie zorgt ervoor dat de geldbedragen bij die doelen terecht komen. Daarbij hebben we al sinds de oprichting ondersteuning en toezicht van onze Sint-Hubertse Dorpsraad. 

De doelen waarvoor in Sint Hubert gecollecteerd wordt, zijn: Het Longfonds, de Nierstichting, Alzheimer Nederland, HandicapNL, Nederlandse Brandwondenstichting, MS Fonds, KWF, De Hartstichting en Het Rode Kruis.

Natuurlijk zijn extra collectanten altijd welkom. Dit vrijwilligerswerk kost slechts ongeveer anderhalf uur in de collecteweek, op een avond die jou schikt. Alle collectanten gaan in groepjes van twee personen op pad. Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..