Met een frisse start presenteren wij ons logo. Regionaal, omdat de leerlingen uit de gehele regio komen; Mill, Zeeland, Langenboom, Wilbertoord, St Hubert, Haps, Wanroij, Landhorst, Venhorst, Odiliapeel etc. ... en zelfs uit Cuijk.

VMBO mag duidelijk zijn en dat laatste regeltje “in Mill” staat ervoor nu, maar verandert in de toekomst in de nieuwe naam van onze school. Daarover later meer. 

Zo’n lancering van een huisstijl is altijd een feestje, nieuwsgierig naar de reacties en weer een stapje dichter bij het einddoel. Maar is het wel een feestje? Is het eigenlijk niet jammer dat we deze huisstijl moeten lanceren? 

Een excellente vmbo-school gaat verdwijnen. Al jaren levert deze school 100% geslaagden af. En dat doet niet het bestuur, het zijn de docenten en leerlingen die elk jaar deze topprestatie leveren! En wij als samenleving kunnen met gerust hart onze kinderen naar de huidige vmbo-school sturen, omdat we weten dat ze daar in goede handen zijn. Waarom moet de school dan toch verdwijnen? En laten wij dit als samenleving zomaar gebeuren? Dat anderen zomaar beslissen dat dit goed voor onze kinderen is? 

Wij vinden van niet! Wij willen graag het vmbo-onderwijs behouden voor onze samenleving. Maar wij zijn slechts een klein groepje. Wij vinden dit belangrijk, maar wat vindt u? Wij hebben inmiddels veel werk verzet en er moet nog veel gebeuren! Wij doen dit voor u, onze kinderen en onze samenleving!! Met hoofd, hart en handen de leerlingen opleiden voor in de zorg, in de techniek en de dienstverlening waar die “handen” zo hard nodig zijn! 

Bij een eigen huisstijl hoort een vernieuwde website www.vmbo-inmill.nl en nieuwe socials; Facebook en Instagram. Bent u het met ons eens? Like en deel dan onze Facebook en Instagram. Dan weten wij voor wie we dit doen. Een enkeling of voor onze samenleving.