Komt er nog een kermis in Langenboom? En zo ja, waar dan? Waar kunnen het beste de elektrische laadpalen komen in ons dorp? Komt er een veilige oversteekplaats bij ons nieuwe dorpshart?

Wanneer wordt de Dennendijk verbreed en gesaneerd?
En wordt de Heideweg goed begaanbaar gemaakt voor fietsers?
Waar kunnen zonnepanelen en waar een windmolen geplaatst worden?
Wie zorgt ervoor dat ons AED-netwerk Langenboom blijft dekken?

Kortom enkele van de vele vragen en initiatieven waar de Langenboomse dorpsraad zich over zal moeten buigen. En waarvoor, zoals Corné Kremers in De Neije Krant van dit weekend en de bijbehorende podcast meldt, de gemeente LvC via de dorpsraad 10.000,- beschikbaar stelt. 

Dus willen we in Langenboom die 10.000,- voor verbetering van onze leefbaarheid niet mislopen dan zullen er zich een aantal betrokken dorpsgenoten moeten melden. Om de dorpsraad te versterken, te vitaliseren Langenboom te representeren en het stokje over te nemen van de oude garde die binnen er afzienbare termijn mee gaat stoppen.

Meer informatie in het artikel in De Neije Krant van dit weekend en De Neije Krant Podcast van Corné Kremers / de Neije Krant en bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..