Op dinsdag 18 juli 2023 start de 105e Nijmeegse Vierdaagse. Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers uit de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert aan deze Vierdaagse een gratis shirt bestellen. Deze worden beschikbaar gesteld door Ontdek Mill en Stichting Activiteiten Mill (SAM).

Hiermee willen zij de kernen Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord ook tijdens dit grootste wandelevenement ter wereld onder de aandacht brengen.

Komt u uit Mill, Langenboom, Sint Hubert of Wilbertoord en bent u deelnemer aan deze Nijmeegse Vierdaagse? Neem dan voor 1 juni contact op en Ontdek Mill en SAM zorgen voor een shirt. Het zijn sportpolo’s van 100% polyester in de kleur blauw. 
Ze zijn beschikbaar in de maten: 

  • Maten vrouwen: S - M - L - XL - XXL
  • Maten heren: S - M - L - XL - XXL - XXXL

Aanmelden voor een shirt kan door een mailtje te sturen met uw naam en gewenste maat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch kan dit via tel. 0485 32 56 34. Er komt vlak voor de start van de Nijmeegse Vierdaagse een officieel moment van uitreiking.

Zie voor hetgeen Ontdek Mill en SAM zoal doen www.ontdekmill.nl en www.beleefhetinmill.nl.