Kinderen op weg naar school komen ook belemmeringen tegen. (Foto: Guus Fonteijn)

Als u het formulier dat hoort bij de campagne “Geef iedereen ruimte” invult, uw naam en telefoonnummer erop zet en inlevert, heeft u kans op een prijs. En dan werken we er ook samen aan dat iedereen dadelijk gemakkelijk op het trottoir kan lopen en veilig kan oversteken.

Lever het formulier in vóór 24 juni, dat is dan tevens je lot. 

Posters met formulier

De posters van het Platform Toegankelijk Mill met op de achterkant het formulier liggen in Wilbertoord in de Wilg, in Langenboom in de Wis, in Mill in Myllesweerd en in Sint Hubert in de Jachthoorn. Bovendien komt de poster met formulier nog een keer in de Neije krant op 16 juni. 

Kinderen meedoen 

Opgroeiende kinderen kunnen heel kritisch en opmerkzaam zijn. Daarom de vraag van het platform aan kinderen die al kunnen schrijven om mee te doen. Let op de ergernissen en belemmeringen die je tegenkomt als je naar school heen en weer gaat of als je buiten speelt. Schrijf ze op het formulier, zet je naam en telefoonnummer er op en lever het in. Ook jullie dingen dan mee naar een prijs. Leuk om te doen en voor iedereen leerzaam.   

Gratis

Op maandag, 10 juli om 19.30 uur zal in Myllesweerd de bekendmaking van de resultaten van de campagne en de verloting van de prijzen plaatsvinden. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, inclusief een kopje koffie of thee. De prijswinnaars zullen ook in de Neije krant bekend worden gemaakt. De rapportage met aanbevelingen zal op een later tijdstip aan de politiek verantwoordelijke in de gemeente Land van Cuijk worden aangeboden.