Gratis af te halen, ongeveer 5 vierkante meter grijze beton klinkers en ongeveer 2 vierkante meter beton klinkers (wit). Adres: Hoogveldseweg 44 Mill, tel. 06 48 32 72 63.

Gevonden: goudkleurig armbandje ter hoogte van de Vissteeg en Achterdijk in Mill. Bel met de vinder via 06 20 89 11 79.

Gezocht: Krielkippen, hoeven niet raszuiver te zijn, 3 Hennen welke net aan de leg zijn maar liever niet ouder dan 1 jaar. Telefoon 06 46 30 34 34.

Ik ben op zoek naar het boek “Houdoe Mill en Sint Hubert” ter overname. Kunt u me daar aan helpen? Bel dan met Tel. 06 81 10 20 13.

Wie oh wie kan mij wekelijks komen helpen om mijn huis schoon te houden? Door ziekte kan ik het zelf niet meer. Dag en tijd is bespreekbaar. Wij wonen in het centrum van Mill. Reacties naar 06 38 22 01 16.

Gezocht: iemand die me kan helpen met het schoonhouden van ons huis in Mill. Voor meer informatie bel: 06 14 84 95 45.

Wij zijn op zoek naar iemand die ons helpt in de huishouding in Mill. Dit voor 2 ochtenden van 3 uur in de week. Dagen en uren in overleg. Interesse of meer info gewenst, contact opnemen kan via app of bel met 06 22 80 64 39.

Lieve oppas gezocht die 2 werkdagen in de week op mijn 2 teckeltjes met verlatingsangst in Langenboom wil passen in hun eigen woning en tuin. Dinsdagen zijn vaste werkdagen, de andere werkdag kan in overleg. Uiteraard tegen een redelijke vergoeding. Interesse of meer info gewenst, contact opnemen kan via 06 83 70 87 21 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige hulp in de huishouding voor ongeveer 3 uur per week. Wij zijn zeer flexibel waardoor de werktijden in onderling overleg kunnen worden afgesproken. Wij wonen in het buitengebied van Langenboom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op tel nr 06 53 21 70 38.

Gevraagd invalhulp voor de huishouding - In het centrum van Mill wordt een invalhulp gevraagd voor de huishouding, bij ziekte of vakantie van de vaste hulp. Het betreft een appartement op de begane grond. Sollicitant moet Nederlands kunnen spreken, lezen en schrijven. Informatie tel. 0653582862.

Een duofiets (voor minder valide mensen die zelfstandig niet meer kunnen fietsen) is te huur bij de Wester. De kosten zijn € 5 voor een dagdeel en €7,50 voor de hele dag. Na een (verplichte) instructie en een akkoord over gebruik kan men de fiets bij de Wester reserveren. Het is ook mogelijk om met 4 mensen te gaan fietsen als de Duofiets bij de Aldenhorst ook vrij is. Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer hiervoor tijdig. Reserveren kan via http://www.dewestermill.nl/agenda.htm of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..