Team vrijwilligers Bibliotheek Mill

Na de zomer wil BiblioPlus heel graag de Bibliotheek Mill (weer) op zaterdag openen. Om dit te realiseren zijn we specifiek op zoek naar bibliotheekvrijwilligers voor de zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur.

De werkzaamheden variëren van het verwelkomen en te woord staan van bezoekers, tot het presenteren en opruimen van boeken en andere media. Ook kun je ondersteunen bij de voorbereiding en uitvoering van activiteiten. Je zorgt samen met collega’s voor een prettige sfeer in de Bibliotheek. Beschikking over digitale vaardigheden is gewenst.  

Goed om te weten, is dat je niet elke zaterdag hoeft te werken, maar in overleg een passende frequentie kan afspreken waarop je je zou willen inzetten voor de Bibliotheek. Aanmelden kan alleen, samen met een vriendin, buurvrouw of familielid! Voor meer informatie en het aanmeldformulier, kijk op www.biblioplus.nl/vrijwilligers

Gedurende de inwerkperiode draai je ook op andere dagdelen mee, maar het vaste dagdeel waarvoor je je aanmeldt, is de zaterdagochtend. Als vrijwilliger ontvang je een gratis lidmaatschap, waarmee je naast fysieke boeken ook e-books kunt lenen, online cursussen en workshops kunt volgen en korting ontvangt op activiteiten van de Bibliotheek.