Foto: Cockie Kremers

Vanaf vrijdagmiddag 7 juli is de kruising Hoogstraat en Kerkstraat in Mill weer open voor al het doorgaande verkeer. Het gedeelte tussen de Kerkstraat en Schoolstraat blijft nog afgesloten.

Voor de bouwvak zal ook dat deel klaar zijn waardoor vanaf 28 juli gedurende 3 weken het gehele centrum, dus ook tijdens de Vakantiejaarmarkt alles toegankelijk is. Na de bouwvak start men met de werkzaamheden van het deel tussen de Oranjeboomstraat en rotonde Fitland. 

Eenrichtingssituatie

Vanaf vrijdag 7 juli zal dan ook de éénrichtingssituatie in de Kerkstraat worden hersteld. Men kan dan weer vanaf de Oranjeboomstraat via de Hoogstraat naar de Kerkstraat rijden. Hierdoor zijn Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en ijssalon Millano ook weer goed bereikbaar. 

Traktatie

Om dit te vieren trakteren deze 3 ondernemers op een heerlijk bolletje ijs. Koopt u bij zowel Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat 5 als bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 iets vanaf zaterdag 8 juli, dan kunt u bij ijssalon Millano aan de hoek Hoogstraat en Marijkestraat een heerlijk bolletje ijs halen. Hiervoor volstaat het inleveren van het kassabonnetje van zowel Berends Bloemsierkunst als van Buitengewoon Kado. Deze actie loopt tot en met zaterdag 15 juli.