Het HCM in Mill geeft het hele jaar door korte Pop-up bijeenkomsten om iedereen kennis te laten maken met diverse hobby's.

Deze pop ups hebben als kenmerk max 6 bijeenkomsten en altijd in de avond, op maandag en of woensdag  dus ook voor iedereen toegankelijk. Nu willen we dit gaan starten voor de hobby Origami. Wat kan je doen met origami

Origami maakt het mogelijk, door de opeenvolgende stappen van het vouwen van een vel papier, om iets te maken dat bij je past: van zeer eenvoudig tot zeer ingewikkeld, een geschenkverpakking, iets traditioneel, kleurrijk, zwart, wit, abstract, dieren, bloemen, decoratie, sieraden, ... of niets.

Waarom origami?

Het vouwen van papier kan “geschaard” worden onder de ontwikkeling van fijn-motorische vaardigheden en draagt bij aan het verkrijgen van inzicht op oriëntatie in de ruimte en in het platte vlak. Kinderen ontdekken dat ze door middel van het vouwen vormen kunnen veranderen en objecten kunnen maken.

Voor deze bijzonder hobby  zijn we op zoek naar iemand (man-vrouw) die geïnteresseerden kan uitleggen hoe we dit kunnen leren. We willen dit graag starten begin 2024. Denk je, ik vind dit leuk, ik weet daar wat van en ik wil dit wel wegleren dan stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-22074562 voor meer info.