Wekelijks plaatsen we in De Neije Krant en op inmill.nl foto’s en artikelen uit het archief van Toon Willems. Dit onder de titel Mill van toen.

Hebt u ook leuke foto’s voor deze rubriek? Denk aan familie- groep- of clubfoto’s uit het verleden, foto’s van gebeurtenissen in Mill of andere foto’s die mooi zijn om te bewaren en publiceren, mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In 1995 is de gemeente Mill en Sint Hubert een eikel rijker! Bavo Galema reikte namens het programma "ook dat nog" de gouden eikel uit aan burgemeester Daandels . De prijs was in Mill gevallen omdat de gemeente Mill, volgens de samenstellers van het programma, de omwonende van vossenfarm Selten in Wilbertoord jarenlang in de stank liet zitten.
Onder begeleiding van het muziekkorps TOPIDO mag Bavo een rondje maken door het dorp. De gouden eikel wordt officieel uitgereikt. Daandels houdt hem op verzoek van de regie boven zijn hoofd, alsof hij net de Europa Cup heeft gewonnen.
Bron foto: Hermsen Fotografie

Meer van dit soort foto’s bekijken?

Bezoek dan de Facebookpagina van Toon Willems onder de naam Mill van toen.