Foto: Villa Oranje in Mill

Onlangs is er een actie gestart om extra financiële middelen te verzamelen om in het Aldendrielpark in Mill een speeltoestel voor de kleinste jeugd te realiseren. Deze actie bestaat uit een loterij en crowdfunding. Ook het bedrijf achter Villa Oranje in Mill heeft zich als donateur aangesloten en wil graag bijdragen aan dit doel.

Symphony Estates, ontwikkelaar van Villa Oranje in Mill draagt sport en bewegen een warm hart toe. Het is namelijk een belangrijke manier om sociaal te verbinden, om aan gezondheid te werken, maar bovenal omdat het plezier geeft. Deze uitgangspunten komen overeen met onze kernwaardes. 

Om die reden zijn we niet alleen sponsor van tophockeyclub Oranje Rood in Eindhoven, maar dragen we graag ook op lokaal niveau bij aan initiatieven die bijdragen aan sport en bewegen, zoals een nieuw beweegtoestel in het Aldendrielpark in Mill. Hiermee stimuleren we de jongste bewoners, al dan niet samen met ouders, opa’s en oma’s om te spelen en te bewegen in de buitenlucht. We wensen iedereen veel speelplezier!

Wilt u meer weten over deze loterij en crowdfunding? Zie www.aldendrielpark.nl.