Mijn naam is Sandra Nieuwenhuijsen, ik ben 53 jaar en woonachtig in Wilbertoord. Ik ben 6 jaar samenwonend met Jan en ik heb 3 kinderen en wij hebben samen 3 kleinkinderen. Hoe dit zit?

Jan is opa van de kleinkinderen maar geen pappa van mijn kinderen. Afgelopen juni heb ik mijn eigen boekhoudkantoor Samen naar Administratie opgericht. Halverwege augustus gevolgd door mijn eigen massagepraktijk Samen naar Ontspanning. 

Ik ben begonnen met het oprichten van deze bedrijven omdat ik na het uitvallen door middel van een burn-out en het tot de ontdekking komen dat ik hooggevoelig ben iets anders wilde gaan doen. Niet meer het altijd maar druk, druk druk. Maar ook het andere mensen helpen die misschien ook burn-out zijn of er tegen aan zitten. Verder heb ik gemerkt dat ik niet meer heel lang achter elkaar en zeker niet lang achter een beeldscherm kan werken. Omdat ik hooggevoelig ben, ben ik namelijk gevoeliger voor geluid (ik hoor letterlijk alles) en de straling van een beeldscherm. Daarnaast verwerken mijn hersenen deze en andere prikkels intenser en langzamer waardoor ik sneller en langer hersteltijd nodig heb. 

Ik heb in mijn bedrijfsnamen gekozen voor het woord “Samen” omdat ik het echt samen wil gaan doen met mijn klanten. Samen het issue dat boekhouding heet aanpakken, samen zorgen voor het stukje me-time dat iedereen in de huidige maatschappij soms meer dan nodig heeft. Met mijn boekhoudkantoor richt ik me dan ook op de (startende) zzp-er, VOF of stichting die een partner zoekt voor zijn/haar boekhouding; met de massagepraktijk op mensen die behoefte hebben aan ontspanning of tijd voor zichzelf. 

Qua boekhouding kan je me inhuren voor het doen van de bank-, verkoop- en inkoopboekingen, het debiteurenbeheer, de facturatie, de aangifte van de BTW- en Inkomstenbelasting, maar ook voor Virtual Assistence werkzaamheden. Bij de massagepraktijk geven we nu al ontspanningsmassages en deze zullen in de loop van dit jaar uitgebreid gaan worden met reiki-behandelingen (september), hotstone- (oktober), kinder- (november), zwangerschaps- en babymassages (december). Voor ouders van baby’s is het vanaf december ook mogelijk een massagecursus te volgen waarin je zelf leert je baby te masseren.

Voor meer informatie over deze twee prachtige, nieuwe bedrijven in het Land van Cuijk nodig ik jullie uit een kijkje te nemen op de websites www.sameninadministratie.nl en www.samennaarontspanning.nl.

Ook kan er via de bekende podcastkanalen geluisterd worden naar De Neije Krant podcast waarvoor een aflevering over deze bedrijven gemaakt is. 

Graag ontmoet ik jullie in mijn praktijk of voor een informatief gesprek over het doen van jullie boekhouding.

Sandra Nieuwenhuijsen