Stichting Aldendrielpark in Mill wil het park graag uitbreiden met een speeltoestel voor de kleinste. Er staan al wat sporttoestellen, maar voor de kleinste jeugd miste men nog een toestel.

Deze wens hoorde Gert-Jan Weijers van Klomp Advies - RegioBank in Mill ook en hij nam het initiatief voor een loterij, crowdfunding en het benaderen van wat fondsen. Samen met Linda en Mirre van Klomp Advies, vrijwilligers van het Aldendrielpark en met steun van het Ondernemers Collectief Mill werd er een campagne opgezet en dat niet zonder succes! 

Dankzij de 5000,- euro van de Postcodeloterij en 5000,- euro uit de loterij en crowdfunding, kan de werkgroep binnen het Aldendrielpark nu de volgende stap zetten om een speeltoestel aan te schaffen. Als alles volgens plan verloopt zal dit in het voorjaar van 2024 in gebruik worden genomen. 

Stichting Aldendrielpark wil iedereen enorm bedanken voor het kopen van loten, het doneren van financiële bijdrages en het beschikbaar stellen van prijzen voor de loterij. Miste u de loterij en crowdfunding maar wilt u toch nog een financiële bijdrage doen? Dan kunt u uw bijdrage onder vermelding van Speeltoestel overmaken naar:

Stichting Aldendrielpark Mill
Rekeningnummer: NL64 RBRB 8835 3826 88.

Zie voor meer informatie ook www.aldendrielpark.nl.