In het centrum van het Land van Cuijk is een vernieuwende vergaderlocatie geopend. Vergaderencuijk.nl, een initiatief van Joop en Joppe Bosmans, is de nieuwste plek voor professionals die op zoek zijn naar een inspirerende vergader.

Het concept achter de vergaderlocatie is simpel maar doeltreffend: het combineren van werk met ontspanning en inspiratie. Je kunt er eenvoudig een vergaderruimte huren. De vergaderruimtes zijn gelegen op een steenworp afstand van de Kraaijenbergse plassen, biedt deze locatie niet alleen eersteklas vergaderfaciliteiten, maar ook de mogelijkheid om te pauzeren met een verkwikkende wandeling in de natuur. En voor degenen die tijdens de lunchpauze iets nodig hebben, de Jumbo bevindt zich op slechts 20 meter afstand, waardoor een gezonde maaltijd binnen handbereik is.

"Extern vergaderen is bewezen effectiever dan op de eigen locatie. Het veranderen van omgeving zorgt voor nieuwe perspectieven en stimuleert creativiteit", aldus Joppe Bosmans. "Bovendien zijn onze vergaderruimtes uitgerust met moderne faciliteiten zoals airconditioning, schermen en whiteboards. Alles wat professionals nodig hebben voor een productieve sessie."

Dit initiatief komt voort uit een herkende behoefte in de regio. De Bosmans realiseerden zich dat er een groeiende vraag was naar flexibele vergaderruimtes in het Land van Cuijk. "Mede-ondernemers gaven aan dat ze een rustige plek nodig hadden om zich te concentreren, weg van de afleidingen van thuis of het drukke kantoor", vertelt Joop Bosmans. "Daarom zijn we in 2022 met dit project begonnen."

Het ontwerp van de ruimte is het werk van de gerenommeerde interieur consultant Jurgen Vonk, die een sfeer heeft gecreëerd die zowel uitnodigend als functioneel is. Een opvallend kenmerk is de groene muur met LED-quote die bezoekers bij binnenkomst begroet met een motiverende boodschap: "Never give up!"

Met een sterke nadruk op gemeenschap en netwerken, is vergaderencuijk.nl meer dan alleen een vergaderlocatie. Het is een plek waar professionals kunnen samenkomen, ideeën kunnen uitwisselen en samenwerkingen kunnen aangaan.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het boeken van een vergaderruimte of meer willen weten over het aanbod van vergaderencuijk.nl, bezoek hun website of neem direct contact op met Joop en Joppe Bosmans.