Vrijdag 22 september sluit Jan Linders aan de Markt in Mill. Maandagochtend 25 september krijgt franchise ondernemer Peter Versantvoort de sleutel van het pand en zal zijn winkelpand worden omgebouwd naar een Jumbo vestiging. Woensdag 18 oktober gaan de deuren van Jumbo Mill open.

Vorige week spraken we voor De Neije Krant Podcast met Peter Versantvoort. Hij is 34 jaar geleden geboren in Boxtel en woont ondertussen met zijn vrouw en 10 maanden oude zoontje in Liempde (Liemt). Al heel wat jaren werkt Peter bij Jumbo Supermarkten waar hij op de werkvloer begon en doorgroeide naar regiomanager. Maar het liefst wilde hij als zelfstandig ondernemer aan de slag met een eigen Jumbo Supermarkt. Die kans krijgt hij nu in Mill. 

Wat het verschil is tussen een filiaalhouder of franchise ondernemer zoals Peter nu is, wat hij wil met Jumbo Mill en welke acties er zoal op stapel staan, dat hoort u in De Neije Krant Podcast. Deze is te vinden via alle bekende podcastproviders en apps, maar ook in de rubriek Podcast op www.inmill.nl

Techniek van deze opname was in handen van Thijs van den Heuvel en het interview werd afgenomen door Corné Kremers. Ook eens aanschuiven in De Neije Krant Podcast? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0485 32 56 34 of 06 10 838 612.