Op 23 september jl. was er een reünie in Wijkaccommodatie De Wester in Mill. Het betrof hier de lagere school klassen van leerlingen geboren in 1969-1970 die in de periode 1974 t/m 1982 op de Leeuwerikschool hebben gezeten.

Destijds liepen, per jaar, de klassen wisselend door elkaar heen. Vandaar dat de hele groep van totaal 63 personen opgezocht werd.

Uiteindelijk werden de actuele gegevens van 57 oud-klasgenoten gevonden. Helaas waren er een 3-tal inmiddels overleden. Ruim een half jaar vooraf werd er een datum geprikt. 

Uiteindelijk konden 30 oud-klasgenoten deelnemen aan de reünie in de Wester. De organisatie had 2 weken voordien elke dag iedereen al voorzien van de biografieën van iedere oud-klasgenoot. Twee oud-leraren t.w. Henk van Abel en Jac Verbeek waren ook van de partij en genoten ervan om hun oud-leerlingen weer te spreken. Door 20 personen werd er vooraf heerlijk bij D’n Buurman gegeten.

Een presentatie van oude klassenfoto’s en diverse foto’s van verjaardagsfeestjes, de musical, reuzendag, etc. waren voer genoeg om oude, leuke herinneringen op te halen. Het was goed om te zien dat zeker 40 jaar later iedereen geïnteresseerd was in ieders huidige familieleven en dagelijkse bezigheden. De gezellige reünie werd na de nodige drank en hapjes afgesloten met de afspraak elkaar over 5 jaar weer te ontmoeten, om te zien hoe het lichamelijke verval verder is ingezet...