Veel mensen hebben al een hobby waar ze met plezier mee bezig zijn, misschien herken je het, op een gegeven moment is je inspiratie op, wat zal ik nu gaan maken...

Nou wij hebben een leuke tip, kom gezellig naar het Hobbycentrum in Mill. Je sluit aan bij een hobbygroep en gaandeweg kom je samen tot nieuwe en inspirerende ideeën. Het stimuleert enorm als je andere mensen met dezelfde hobby ontmoet. 

Wat ook heel prettig is, er is altijd een deskundige teamleider aanwezig bij elke hobbygroep die je kan helpen en advies geeft. Tijdens de koffiepauze worden ook dingen besproken als er ergens een mooie markt is of een interessante expositie in een museum.

Heb je nog geen hobby maar wil je dit wel graag, ga je eens oriënteren op de website: www.hobbycentrummill.nl, vervolgens kun je via de ledenadministratie een afspraak maken om vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij verschillende hobbygroepen terwijl ze actief zijn.

Verschillende hobby’s worden zowel overdag als in de avonduren aangeboden, dit is belangrijk omdat er GEEN leeftijdsgrens is bij het hobbycentrum, we verwelkomen jong en oud. Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s. Mail Ans Bardoel leden adm. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.hobbycentrummill.nl.