Zoals wellicht bekend is Mooiland voornemend zo’n 26 woningen in de Ringersstraat in Mill te slopen om zo ruimte te maken voor nieuwbouw. Eigenaren van woningen en huurders in de Ringersstraat zijn het daarmee absoluut niet eens. Dit laten zij op diverse manieren weten aan zowel Mooiland als de gemeente Land van Cuijk.

Om hun actie kracht bij te zetten is er ook een handtekeningenactie. Deze handtekeningen zullen bewoners aanbieden aan Mooiland, maar ook komende donderdagavond 26 oktober aan wethouder Bouke de Bruin van de gemeente Land van Cuijk. Dit tijdens het Live Podcastcafé in ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Op deze avond, die georganiseerd wordt door De Neije Krant en het Ondernemers Collectief Mill, is iedereen van harte welkom. Die avond zijn er interviews over o.a. de dorpsplannen in Langenboom, dorpsplannen in Wilbertoord, mogelijkheden in Mill, met ondernemer Eric Nabuurs uit Langenboom en dus met Bouke de Bruin over bouwen, 2 jaar gemeente Land van Cuijk en de ontwikkelingen aan de Ringersstraat in Mill.

Wilt u ook uw handtekening zetten voor behoud van de woningen aan de Ringersstraat? Dan kan dat bij Erica Kremers aan de Ringersstraat 16 in Mill. Gooi een briefje in de bus met uw naam, adresgegevens en uiteraard uw handtekening. Vermeld ook duidelijk, Behoud woningen Ringersstraat Mill. Deze zal dan worden toegevoegd aan de ruim 300 handtekeningen die ondertussen zijn verzameld en aanstaande donderdag worden aangeboden aan wethouder de Bruin.

Wilt u ook aanwezig zijn bij het gratis toegankelijke Live Podcastcafé in ’t Lagerhuis? Laat dit dan weten via 06 10 838 612 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inloop is vanaf 19.30 uur, er is een gratis kopje koffie of thee bij binnenkomst en de live interviews starten om 20.00 uur.