De specialisten van het Hobby Reparatie Centrum Mill - Hoogstraat 17 staan klaar voor u: de laatste vrijdagmiddag van de maand: 13.30-15.00 uur. Iets kapot - gooi niet weg.

Het Hobby Reparatie Centrum is er ook voor reparatie van kleding.

Elke laatste vrijdag middag v.d. maand ,dus 24 november 13.30-15.00 uur kun je bij de textiel afdeling jouw kleding laten repareren bij het Hobby Reparatie Centrum- Mill. Je lievelingsbroek met een scheur, een rits vervangen, een blouse waar een knoopje is afgevallen of een jurk die toch net iets korter mag. Bijna alles kunnen we repareren, aanpassen of verstellen. 

We hebben de naaimachines al voor je klaar gezet, dus schroom niet, kom gerust langs met je kledingstuk of ander textiel. We hebben deskundige, ervaren mensen die hoogstwaarschijnlijk je vraag kunnen beantwoorden. Dat de reparateurs van het Hobby Reparatie Centrum wel raad weten met kapotte apparaten is inmiddels algemeen bekend.

Er wordt heel wat af gekletst terwijl bezoekers en vrijwilligers zich samen op winkelhaken en losgeraakte knopen storten. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Het Hobby Reparatie Centrum heeft een sociale functie, zowel voor de bezoekers als de vrijwilligers. Hartelijk welkom.

De doelstelling van het Reparatie Hobby Centrum is om de duurzaamheid in onze samenleving te bevorderen en bij te dragen aan het vergroten van de samenwerking tussen burgers in Mill e.o.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Reparatie Hobby Centrum wil daar verandering in brengen. Spullen worden langer bruikbaar gemaakt en hoeven niet te worden weggegooid. Maar bovenal wil het Reparatie Hobby centrum laten zien dat repareren leuk is, en vaak niet al te moeilijk. Het initiatief is ook bedoeld om dorps-buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen en hen te laten ontdekken dat er veel kennis en praktische vaardigheden in de eigen buurt aanwezig zijn zonder dat men dat van elkaar weer.

Door het repareren te promoten, wil het Hobby Reparatie Centrum bijdragen aan het verkleinen van de afvalbergen. Een ieder is welkom, geen leeftijd grens, men hoeft geen lid te zijn van het Hobby Centrum of welke andere organisatie.

Voor de reparatie vragen wij een kleine vergoeding van € 3,50. Garantie vooraf wordt niet gegeven. Voor meer informatie even bellen naar Cris Kuppen T: 06.83551775.