Aanstaande dinsdag 28 november kan er oud papier gebracht worden bij de container op het vrachtwagen parkeerterrein aan de Sportweg in Mill. De container staat er van 17.30 tot 20.00 uur. Namens buurtschap Molenheide, hartelijk dank hiervoor.

Gezocht: Huishoudelijke hulp voor in huishouden en klein bedrijf in buitengebied Mill. Startend met 4 uur per week en daarna steeds meer taken overnemend van onze trouwe ( meer dan 25 jaar) hulp die eigenlijk al met pensioen kan maar ook nog graag ons helpt. We hopen op iemand die het fijn vindt om ons ook weer jarenlang te helpen. Interesse? App of bel naar: 0626806773. 

Hallo allemaal, Hier een berichtje van de Roetveeg Pieten! Ook dit jaar zijn wij weer naar Nederland gekomen. En wij zouden het supergezellig vinden om bij jullie op bezoek te komen! Wij zullen pepernoten meenemen, beloofd!
Voor meer informatie en onze agenda kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Hopelijk hebben jullie zin in pepernoten en gezelligheid en zien we jullie snel!
Liefs, de Roetveeg Pieten.

Lotgenoten gezocht: Ik heb de ziekte MS en ben op zoek naar lotgenoten om samen te praten over wat ons samen verbind. Mijn telefoonnummer is 06 41 09 82 74. Als jou dit aanspreekt hoor ik graag van jou.

Gezocht: Gezellige Carnavalsgroep uit Mill is op zoek naar een stalling voor een carnavalswagen (ongeveer 50 m2). Tel. 06 12 09 12 02.

Gezocht/Gevraagd: heeft u nog de boodschappenkaart liggen van de Postcodeloterij? 12,50 van de Albert Heijn? Gaat u er niks mee doen of kunt u hem missen? Dan is deze altijd welkom op de Kees Bastiaanshof 7 5451 bx mill. Met als doel: kerstpakketten samenstellen voor mensen die niet veel te besteden hebben. Komt u de kaart brengen of gaat u hem versturen? (Stuur me een tikki voor de postzegel) Zou u de kaart wel van te voren willen activeren? Anders hebben we er niks aan. Laat voor de zekerheid uw telnr achter bij het kaartje dan kan ik u ook bedanken. Andere cadeaukaarten/bonnen die al jaren in de kast liggen zijn ook welkom voordat ze vervallen. Voor vragen bel of app gerust: 0638385007. Ik kan/wil ze ook wel ophalen. Alvast hartelijk dank! Zo proberen we elkaar dan toch een beetje te helpen. 

Gezocht een huishoudelijke hulp die samen met mij het poetswerk wil doen. 1 x 3 uur per 2 weken op maandag of dinsdag, woensdag- of vrijdagmiddag in Langenboom. Als je interesse hebt bel me dan: 06 31 28 90 92.

Met enige spoed te huur/pacht gezocht: Voor 13 pony's en 2 schaapjes, weiland (ca.1,5-2 ha) + (deel van) schuur of stalling + weidegang. Ik draag zelf de zorg voor de dieren en kan indien nodig ook onderhoud van de locatie zelf doen. Mijn zoekgebied is nabije omgeving Mill. Heb of weet je een fijn plekje? Ik ben te bereiken op 06 52 68 08 05.

Gezocht: hulp in de huishouding voor 3 uur per week. Bij voorkeur op maandag, dinsdag of donderdag. Wilbertoord. Heeft u interesse? Bel of app naar 06 10 12 10 26.

Gezocht mensen die met mij munten, biljetten of postzegels willen ruilen. Ik woon in Sint Hubert. Tel. 06 22 92 94 79.

Een duofiets (voor minder valide mensen die zelfstandig niet meer kunnen fietsen) is te huur bij de Wester. De kosten zijn € 5 voor een dagdeel en €7,50 voor de hele dag. Na een (verplichte) instructie en een akkoord over gebruik kan men de fiets bij de Wester reserveren. Het is ook mogelijk om met 4 mensen te gaan fietsen als de Duofiets bij de Aldenhorst ook vrij is. Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer hiervoor tijdig. Reserveren kan via www.dewestermill.nl/agenda.htm of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..