In de altijd evoluerende wereld van werving en selectie is &Zo Arbeidsbemiddeling een betrouwbare partner voor het midden- en kleinbedrijf. Dit jaar markeert niet alleen het vijfjarig bestaan, maar ook hun recente verhuizing van Haps naar Rijkevoort en de uitbreiding van het éigen personeelsbestand.

Op de website wijzijnzo.nl benadrukt &Zo met trots: "&Zo voor werkgeluk!" 
Sanne Claassen licht toe: "In de meer dan 10 jaar dat ik dit werk in loondienst deed, zag ik sterke verbeterpunten op het gebied van persoonlijk contact en de impact daarvan op de duurzame verbinding tussen werkgevers en werknemers.” Daarom gaan we bij &Zo verder dan traditionele werving. Het is onze missie bedrijven te helpen met bedrijfscontinuïteit en groei, door het aantrekken van het juiste talent. Ons kantoor is een uitnodigende, warme ontmoetingsplek, waar we persoonlijke gesprekken voeren met werkzoekenden. Daarnaast gaan we ook op bezoek bij klanten om hun specifieke behoeftes om te zetten naar een maatwerkoplossing.”

De verhuizing naar Rijkevoort symboliseert niet alleen een fysieke verandering, maar ook een verschuiving naar een meer toegankelijke en professionele ruimte. Dit jaar heeft Simon Claassen zich toegevoegd om zijn audiovisuele kennis in te zetten voor het bedrijf. Hij richt zich binnen &Zo Arbeidsbemiddeling op een sterk en wervend social mediabeleid, wervingscampagnes en andere vormen van marketing. “Wat &Zo onderscheidt”, vertelt Simon, “is niet alleen de expertise in het matchen van talent, maar ook de focus op het ondersteunen van lokale ondernemingen. We zijn altijd bereikbaar, ook buiten reguliere werktijden, we hebben scherpe tarieven en een uitgebreid, zichtbaar netwerk in de regio. We zijn er gewoon voor je. Als je advies nodig hebt of tips, maar ook wij staan open om te leren. Het is een teamsport.”

&Zo Arbeidsbemiddeling staat voor groei en duurzame verbindingen. Ontdek zelf hoe ze talent omzetten in waardevolle samenwerkingen voor het lokale MKB.