Ben jij een enthousiaste muzikant die het gezellig vindt om samen muziek te maken? Of wil je leren muziek maken? Dweilorkest Moizat is op zoek naar nieuwe leden die het plezier van muziek maken willen delen om op verschillende evenementen bij te dragen aan een gezellige sfeer.

Naar Alpe d’HuZes

Bij Dweilorkest Moizat staat gezelligheid voorop: we zijn niet alleen een orkest, maar ook een hechte groep muzikanten met optredens op diverse evenementen: van carnaval tot de Vierdaagse van Nijmegen, en volgend jaar zelfs bij de Alpe d'HuZes waar we de BIG Challenge deelnemers muzikaal gaan ondersteunen. Een unieke kans om je muzikale talenten te laten horen aan een breed publiek en een prachtige ervaring. Elke dinsdagavond repeteren we bij familie van Summeren in Mill. Een wekelijkse dosis muzikale gezelligheid die je niet wilt missen!

Plezier

Wie zoeken we? Iedereen met passie voor muziek is welkom! Of je nu een ervaren muzikant bent of net begint, wilt drummen of de deksels slaan, bij Moizat draait het om het plezier in samen muziek maken. We hebben plek voor verschillende instrumenten, dus laat ons weten waar jouw talent ligt.

Kom vrijblijvend kennismaken tijdens onze wekelijkse repetitie op dinsdagavond vanaf half 9. Ontdek de sfeer, speel mee en ervaar zelf waarom Moizat zo'n geweldige groep is. Je zult merken dat de passie voor muziek en de gezelligheid van de groep je met open armen ontvangen!

Meld je aan via Els Nabuurs, 06 - 46 79 56 33 en ontdek de wereld van Dweilorkest Moizat. Samen maken we muziek, bouwen we herinneringen en beleven we onvergetelijke momenten. Hopelijk tot snel bij Dweilorkest Moizat!