De Neije Krant verschijnt elke vrijdag in 5000 exemplaren in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Alleen in de zomervakanties vervallen er soms 2 edities. Maar ook in het weekend van 29 december zal er geen Neije krant zijn.

Doordat kerst op maandag en dinsdag valt is er te weinig tijd om een redactioneel interessante krant te kunnen maken. Vandaar dat het bestuur van Stichting huis aan huiskrant heeft besloten die editie te laten vervallen.

Dat wil zeggen dat er op 15 en 22 december nog een Neije Krant verschijnt dit jaar en dan weer vrijdag 5 januari 2024. Want ook in het nieuwe jaar zal De Neije Krant wekelijks blijven verschijnen. Heeft u iets te plaatsen in de edities van 15 en of 22 december? Zorg dan dat dit uiterlijk op dinsdag voor verschijning van de krant bij de redactie binnen is.

Neem voor meer informatie contact op met Corné Kremers, redacteur en acquisiteur van De Neije Krant via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch kan dit via 0485 32 56 34 of bel/app met 06 10 838 612.