Ieder jaar krijgen krantenbezorgers de gelegenheid om met kerst- en Nieuwjaarskaartjes langs de deur te gaan en een persoonlijke kerst- of nieuwjaarsgroet te brengen.

Ook de bezorgers van De Neije Krant krijgen hiervoor onze eigen kerstkaartjes. Ze zullen deze samen met de krant volgende week 15 of 22 december huis aan huis bezorgen. Op 29 december is er geen Neije Krant. 

Het is bij deze kerst- en nieuwjaarsgroet gebruikelijk dat de bezorger (als deze goed werk heeft geleverd) een gift ontvangt, een soort fooi eigenlijk. De gift is geheel vrijblijvend en niet verplicht. U bepaalt zelf of en zo ja hoeveel u geeft. Uiteraard krijgen onze bezorgers voor hun werk ook van ons een vergoeding, maar een fooitje is een mooie extra waardering voor hun werk.

Niet thuis? Dan kunt u eventueel een fooitje ook in een envelopje doen en aan de brievenbus of uw deur bevestigen. Noteer op de envelop “voor de bezorger van De Neije Krant”.

Wij wensen u namens bestuur en medewerkers van de Neije Krant samen met onze bezorgers fijne feestdagen en op naar een mooi en vooral gezond 2024!