Stap binnen in de bruisende kern van Mill, waar de Dorpsraad niet enkel over, maar mét de inwoners waakt over onze unieke gemeenschap! Hier bij de Dorpsraad Mill koesteren we geen afstandelijke besluitvorming; wij zijn de harmonie die ontstaat wanneer de stemmen van ons dorp samenkomen.

In ons dorp is de Dorpsraad geen gesloten boek, maar een open uitnodiging aan elke Millenaar om de pen vrijblijvend vast te houden. Onze visie is als een mozaïek van ideeën, gevormd door de kleurrijke inbreng van degenen die de straten en pleinen van Mill kennen als hun eigen achtertuin.

Jij, ja jij, hebt de kracht om Mill's toekomst te beïnvloeden! De Dorpsraad Mill nodigt avontuurlijke geesten, creatieve denkers en betrokken buurtbewoners uit om deel te worden van ons levendige verhaal. Samen gaan we verder dan woorden; we brengen ideeën tot leven en veranderen visies in realiteit.

Dus, kom bij de Dorpsraad Mill, waar we geen leden zoeken, maar mede-verhalenvertellers die samen met ons de bladzijden van Mill's geschiedenis willen schrijven. Vanuit het hart van ons dorp roepen we je op om niet alleen toeschouwer te zijn, maar deel te nemen aan het prachtige verhaal dat Mill heet! Dus kom zaterdag 16 december onder het genot van een kopje chocolademelk kennis maken op het marktplein in Mill tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Mocht je die dag niet kunnen komen maar wel geïnteresseerd zijn in een vrijblijvende kennismaking met de Dorpsraad Mill, stuur dan gerust een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de Dorpsraad Mill en laat jouw stem weerklinken in het levendige verhaal van ons geliefde Mill!