Vijf jaar van toewijding, een nieuwe stek in Rijkevoort – dit is niet zomaar een arbeidsbemiddelingsbureau. Het is een plek waar werkzoekenden centraal staan, of je nu al werk hebt en iets anders overweegt, actief op zoek bent naar een baan of misschien wel zonder werk zit.

Sanne en Simon Claassen hebben een huiskamerkantoor gecreëerd – geen stijve vergaderruimte, maar een plek waar je informeel in gesprek gaat over wat jij écht zoekt in je werk. "Wij gaan verder dan de standaard werving," legt eigenaresse Sanne uit. "Het draait niet alleen om het vinden van een baan; het draait om het ontdekken van iemands unieke talent en hoe dat aansluit bij bedrijven die op zoek zijn naar precies dat."

Het kantoor is ontworpen om toegankelijk te zijn, een fijne omgeving waar Sanne en Simon ontdekken wat jij nodig hebt en waar ze werken aan het smeden van waardevolle relaties.

Wat maakt &Zo anders? “Onze focus ligt niet alleen op het matchen van talent met kansen, maar ook op het ondersteunen van lokale ondernemingen.”, vertelt Simon, “Geen ingewikkelde hiërarchieën hier – we zijn bereikbaar, eerlijk en begrijpen dat elke situatie uniek is. En ja, onze tarieven zijn scherp, want we geloven dat goede dienstverlening niet duur hoeft te zijn. De mens staat voorop. We willen mensen en bedrijven hulp bieden.”

Op hun website wijzijnzo.nl laten ze trots zien waar ze voor staan: "&Zo voor werkgeluk!" Het gaat niet alleen om banen, maar om duurzame werkrelaties die jouw carrière en de bedrijven waarmee ze samenwerken laten bloeien. Ze begrijpen dat jouw behoeften specifiek zijn, en daarom bieden ze op maat gemaakte oplossingen om de juiste kansen voor jou te creëren.

Dus, of je nu op zoek bent naar iets nieuws terwijl je nog een baan hebt, actief werk zoekt, of even zonder werk zit, bij &Zo Arbeidsbemiddeling ben je aan het juiste adres. &Zo nodigt je uit om contact op te nemen en langs te komen op hun kantoor in Rijkevoort waar ze je willen helpen om de volgende stap in jouw loopbaan te zetten. Laat ze je begeleiden naar een toekomst vol kansen en werkplezier.

&Zo Arbeidsbemiddeling | wijzijnzo.nl