Rens Hubers ontmoet 'Tegenliggers' tijdens zijn wandelingen en fietstochten. Hij maakt een praatje met hen en zet ze op de foto. Wie zijn die tegenliggers? Dat is regelmatig te zien in deze rubriek.

Bij Myllesweerd zie ik Chris Swijnenberg, die sinds 2021 daar werkt als bedrijfsleider, nadat hij eerder al als beheerder werkzaam was in het Millse cultureel centrum. “De start was nog in de coronaperiode dus aan uitdaging ook toen geen gebrek”, zegt Chris. 

Chris is 43 jaar geleden geboren in Arnhem en woont al een hele tijd in Sint Anthonis, samen met zijn  partner Eefke en haar dochters.

Gevraagd naar zijn hobby’s flapt Chris eruit: “Alles wat ik doe is hobby. Ik bedoel dat ik veel plezier heb in mijn werk en dan voelt dat vaak als een hobby. Mijn andere werk als deejay Chris Odd staat nu wel op een wat lager pitje maar ik draai toch nog wel zo’n 2 avonden per week, soms ook in het buitenland. Het is voor mij ook echt een uitlaatklep.”

Myllesweerd loopt goed volgens Chris. “Het is echt een cultureel centrum van en voor de Millse samenleving met fijne medewerkers en vrijwilligers. En de mensen komen er graag en in grote getale. We moeten zelfs steeds vaker nee verkopen omdat we vol zitten. Hopelijk gaat het aangrenzende oude gemeentehuis straks wat soelaas bieden.” In de programmering probeert men de laatste tijd wat meer in de breedte van de verschillende doelgroepen te zoeken en te boeken. “We willen bijvoorbeeld graag dat ook de jongere mensen hier met plezier een avondje uit kunnen gaan,” zegt Chris.

Rens Hubers