Aanstaande woensdag 27 december kan er oud papier gebracht worden bij de container op het vrachtwagen parkeerterrein aan de Sportweg in Mill. De container staat er van 17.30 tot 20.00 uur. Namens buurtschap Molenheide, hartelijk dank hiervoor.

Gezocht: Huishoudelijke hulp voor in huishouden en klein bedrijf in buitengebied Mill. Startend met 4 uur per week en daarna steeds meer taken overnemend van onze trouwe (meer dan 25 jaar) hulp die eigenlijk al met pensioen kan maar ook nog graag ons helpt. We hopen op iemand die het fijn vindt om ons ook weer jarenlang te helpen. Interesse? App of bel naar: 0626806773. 

Gevonden aan de Hogeweg in Langenboom, een koptelefoon ,sennheiser zwart/rood. Is deze van jouw of weet je van wie deze is? Bel. 06 53 35 32 25.

Lotgenoten gezocht: Ik heb de ziekte MS en ben op zoek naar lotgenoten om samen te praten over wat ons samen verbind. Mijn telefoonnummer is 06 41 09 82 74. Als jou dit aanspreekt hoor ik graag van jou.

Gezocht: Gezellige Carnavalsgroep uit Mill is op zoek naar een stalling voor een carnavalswagen (ongeveer 50 m2). Tel. 06 12 09 12 02.

Gezocht mensen die met mij munten, biljetten of postzegels willen ruilen. Ik woon in Sint Hubert. Tel. 06 22 92 94 79.

Een duofiets (voor minder valide mensen die zelfstandig niet meer kunnen fietsen) is te huur bij de Wester. De kosten zijn € 5 voor een dagdeel en €7,50 voor de hele dag. Na een (verplichte) instructie en een akkoord over gebruik kan men de fiets bij de Wester reserveren. Het is ook mogelijk om met 4 mensen te gaan fietsen als de Duofiets bij de Aldenhorst ook vrij is. Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer hiervoor tijdig. Reserveren kan via http://www.dewestermill.nl/agenda.htm of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..