De jaarwisseling is vaak een mooi feest, maar erg jammer dat dit voor sommigen alleen een feest kan zijn in combinatie met vandalisme. Zo ook in het Aldendrielpark.

Naast prullenbakken die het moesten ontgelden is helaas ook de speciale ‘bank voor respect’ gesneuveld. Deze bank had om meerdere redenen een bijzondere betekenis voor velen. “Als vrijwilligers van Stichting Aldendrielpark Mill balen we hier enorm van,” zo is te lezen op de Facebookpagina van Stichting Aldendrielpark.

Maar ook de bewoners van de Ladder en Tour Mill Lijn in Mill zijn erg verdrietig over de schade aan de speciale ‘bank voor respect’ die zij hadden geschilderd. Deze door Thibaud den Brok (TdB Beton) 3d geprinte bank werd gezamenlijk door hen voorzien van regenboogkleuren.

Steun

Ondertussen zijn er diverse reacties binnen om Stichting Aldendrielpark financieel te steunen, zodat de vernielde zaken hersteld en of vervangen kunnen worden. Wilt u Stichting Aldendrielpark ook steunen? Dan is uw bijdrage welkom op: 

Rekeningnummer stichting Aldendrielpark Mill: NL64 RBRB 8835 3826 88.

Weet u wie verantwoordelijk is voor dit alles of wil je als veroorzaker hiervan overleggen met het bestuur van Stichting Aldendrielpark hoe de schade te herstellen is? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zij nemen contact op. 

www.aldendrielpark.nl