De eerste druk van dit familieboek is uitgegeven in mei 2023 met een oplage van 50 stuks. Hier aan voorafgegaan is jarenlang volhardend speurwerk van Marietje van Dijk-Janssen; zij is een kleinkind van de titeldragers van dit boek.

Samen met ondersteuning van het Stamboomcafé van Hobby Centrum Mill is dit boek tot stand gekomen. 

Niet alleen familieleden blijken enthousiast te zijn over dit boek maar met name ook personen die afkomstig zijn uit de regio Langenboom. Er zijn in het achterliggende half jaar niet alleen heel veel positieve reacties binnen gekomen, maar ook vroeg men of dit boek nog te koop was. Dat aantal aanvragen was dermate groot, dat we besloten hebben begin 2024 een herdruk uit te brengen. 

Om de oplage van die herdruk te kunnen bepalen doen wij bij deze een oproep aan geïnteresseerden dit nog bij ons te melden.

Om welk boek gaat het? Het boek telt 120 pagina’s; met meer dan 70% afbeeldingen (historische zwartwit en meer recente in kleur); met harde kaft omslag. Afhankelijk van de oplage zullen de kosten tussen € 25 en € 30 komen te liggen. 

Belangstellenden kunnen zich nog tot 31 januari melden bij Jo van Soest (teamleider Stamboomcafé van Hobby Centrum Mill) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Marietje van Dijk - Janssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..