Aanstaande dinsdag 23 januari kan er oud papier gebracht worden bij de container op het vrachtwagen parkeerterrein aan de Sportweg in Mill. De container staat er van 17.30 tot 20.00 uur. Namens buurtschap Molenheide, hartelijk dank hiervoor.

Te koop gevraagd, schilderij of tekening van Kees Bastiaans 06 27246448.

Heb jij nog Millse carnavalsonderscheidingen uit de jaren 60, 70 en 80 liggen die je niet meer gebruikt? Ik kom ze graag ophalen. Bel of app me op 06 13 38 56 64. 

We zijn op zoek naar versterking van onze teams. Wat wij zoeken; medewerkers die in Mill flexibel en klantgericht kunnen werken bij diverse hulpvragers. Werkzaamheden zijn, begeleiding, verzorging en huishoudelijk werk. Het betreft werkzaamheden waarvoor men uit een persoonsgebonden budget zal worden betaald. Werktijden in overleg. Voor meer informatie: 06 23 89 74 56.

Stichting 't Verzetje Wilbertoord is bezig om de 'Langste sjaal van Nederland' te breien. We hebben inmiddels 1,7 kilometer maar moeten minimaal 8 kilometer breien en hiervoor is heel veel wol nodig, met name wat dikkere wol. Wie kan ons hierbij helpen? Voor informatie: Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Tel: 06-30530103. 

Zin om 2024 te beginnen met schilderen? Bij atelier ‘Voorts’ in Sint Hubert is er nog plaats op de maandagmorgen van 9.15-11.45 uur. Er wordt gewerkt met pastelkrijt, olie-, acryl- en aquarelverf. Je krijgt individuele begeleiding. Technieken en materiaalkennis komen ruimschoots aan bod, zowel voor beginners als gevorderden. We starten in week 3 van januari. Voor meer info kunt u vrijblijvend bellen met Elsbeth Roest 06 49848260.  

Gezocht: Huishoudelijke hulp voor in huishouden en klein bedrijf in buitengebied Mill. Startend met 4 uur per week en daarna steeds meer taken overnemend van onze trouwe (meer dan 25 jaar) hulp die eigenlijk al met pensioen kan maar ook nog graag ons helpt. We hopen op iemand die het fijn vindt om ons ook weer jarenlang te helpen. Interesse? App of bel naar: 0626806773. 

Gezocht mensen die met mij munten, biljetten of postzegels willen ruilen. Ik woon in Sint Hubert. Tel. 06 22 92 94 79.

Een duofiets (voor minder valide mensen die zelfstandig niet meer kunnen fietsen) is te huur bij de Wester. De kosten zijn € 5 voor een dagdeel en €7,50 voor de hele dag. Na een (verplichte) instructie en een akkoord over gebruik kan men de fiets bij de Wester reserveren. Het is ook mogelijk om met 4 mensen te gaan fietsen als de Duofiets bij de Aldenhorst ook vrij is. Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer hiervoor tijdig. Reserveren kan via www.dewestermill.nl/agenda.htm of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..