Naarmate we ouder worden kunnen er ontsierende plekjes in het gezicht ontstaan zoals pigmentvlekken, gesprongen vaatjes of een algehele roodheid.

Dit kan als storend worden ervaren en veel mensen weten niet dat er vrij gemakkelijk iets aan te doen is. Daarom is True Beauty in Mill de samenwerking aangegaan met huidtherapeut Melanie die werkt met een krachtige laser om ongewenste haargroei, pigmentvlekken of roodheden aan te pakken. 

Melanie heeft al ruim 20 jaar ervaring als huidtherapeut en geeft je een eerlijk advies over wat er mogelijk is.

Pigmentvlekken die door de zon zijn ontstaan komen voor in het gezicht, handen of op decolleté en Melanie heeft genoeg kennis in huis om de pigmentvlek te onderscheiden van hormonale huidaandoening. Maar ook is de laser heel erg geschikt voor couperose en rosacea en vrijwel direct na de behandeling zie je resultaat. Maar ook voor ongewenste haargroei kan men terecht, maar hiervoor moeten de haartjes echt donker van kleur zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Ideaal voor op vakantie of wanneer je vaak last hebt van ingegroeide haartjes en nu zou ook de ideale tijd zijn om hier mee te starten wil je voor de zomer klaar zijn. 

Melanie werkt op afspraak en komt op afgesproken zaterdagen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met True Beauty, we zitten aan de Markt 33 in Mill, telefoonnummer 06-14993939 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..