Dinsdag 6 februari is er in de Wilg in Wilbertoord een informatieavond rond het dorpsplan Wilbertoord Vooruit. Dit om 18.30 uur voor alle omwonenden en om 20.00 uur voor alle andere betrokkenen en belangstellenden.

In dit dorpsplan is het de bedoeling uiteindelijk zowel het gemeenschapshuis, de gymzaal als de basisschool samen te brengen in 1 multifunctionele accommodatie op de locatie van het huidige kerkgebouw. Om meer te horen over het hoe, wat en waarom van dit dorpsplan ging Corné Kremers van De neije Krant met Harry Habets en Hans van Reijmersdal van de werkgroep Wilbertoord Vooruit in gesprek. In dit gesprek wordt duidelijk dat de komende informatiebijeenkomst een belangrijk moment is om hierna een volgende stap te kunnen zetten in de realisatie van dit dorpsplan.

Beluister dit gesprek via De Neije Krant Podcast. Deze is te vinden bij alle bekende podcastproviders en apps, maar ook in de rubriek Podcast op www.inmill.nl. Techniek van deze opname was in handen van Thijs van den Heuvel.