Na 25 jaar linedancing bij Ada en Gerrie van 't Heike gaan we m.i.v. 4 april dansen bij de Jachthoorn, Wethouder Lemmenstraat 13 in St Hubert. Heb je zin om mee te doen dan ben je van harte welkom op de donderdagavond van 20.00u tot 22.00u.

De eerste 2 lessen zijn gratis. We zijn nog op zoek naar nieuwe leden. Voor informatie kun je contact opnemen met: West Side Country Dancers,
Rieky, tel. 06-19856834
Carla tel. 06-44526667.

Gevraagd: zelfstandig werkende schoonmaakhulp voor 4 uur per week in het buitengebied van Mill. Bij voorkeur op een woensdag of donderdag. 
Heeft u interesse? Bel of app naar 06 132 55 907.

Op woensdagmiddag 24 januari heb ik aan de Langenboomseweg een tablet gevonden. Merk Lenovo TB-X306F. Is die van jou? Mail mij dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wandelstok verloren – Onlangs is Wilma Hamers haar wandelstok verloren. Haar naam staat op de stok. Heeft u deze gevonden? Bel dan even met 0485 47 01 69. 

Parochie De Goede Herder zoekt voor hun kerk van de HH Hubertus & Barbara in Sint Hubert iemand die regelmatig de kerk wil poetsen. Gemiddeld wordt hier 3 uur per week aan besteed. Uren en vergoeding in overleg met de locatieraad. Is het iets voor u om een bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze prachtige kerk waar nog regelmatig een dienst wordt gehouden? Neem dan contact op met Pieter Kessels 06-53732905.

Hart onder de riem steken - Ik ben op zoek naar adressen van mensen wie een hart onder de riem kunnen gebruiken, bv mensen die eenzaam zijn, zieke mensen of arme mensen in mill.
Ik zou deze mensen graag iets kleins willen brengen om hun dag op te proberen te fleuren.
Weet u iemand stuur dan het adres naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en misschien kan ik die persoon even opfleuren.
Veel dank!
(ps ik ga vertrouwelijk met de adressen om)

Seniorentoneel Vier in Een is voor hun voorjaarsstuk op zoek naar een zitstrandstoel en een hangmat met palen die niet al te groot is. Van wie mogen wij die even lenen? 
Reacties graag naar Wilma de Klein 06 10 12 51 01.

Te koop gevraagd; schilderij of tekening van Kees Bastiaans, bel 06 27 14 64 48.

We zijn op zoek naar versterking van onze teams. Wat wij zoeken; medewerkers die in Mill flexibel en klantgericht kunnen werken bij diverse hulpvragers. Werkzaamheden zijn, begeleiding, verzorging en huishoudelijk werk. Het betreft werkzaamheden waarvoor men uit een persoonsgebonden budget zal worden betaald. Werktijden in overleg.
Voor meer informatie: 06 23 89 74 56.

Stichting 't Verzetje Wilbertoord is bezig om de 'Langste sjaal van Nederland' te breien. We hebben inmiddels 1,7 kilometer maar moeten minimaal 8 kilometer breien en hiervoor is heel veel wol nodig, met name wat dikkere wol. Wie kan ons hierbij helpen? Voor informatie: Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Tel: 06-30530103. 

Zin om 2024 te beginnen met schilderen? Bij atelier ‘Voorts’ in Sint Hubert is er nog plaats op de maandagmorgen van 9.15-11.45 uur. Er wordt gewerkt met pastelkrijt, olie-, acryl- en aquarelverf. Je krijgt individuele begeleiding. Technieken en materiaalkennis komen ruimschoots aan bod, zowel voor beginners als gevorderden. We starten in week 3 van januari               
Voor meer info kunt u vrijblijvend bellen met Elsbeth Roest 06 49848260.  

Gezocht: Huishoudelijke hulp voor in huishouden en klein bedrijf in buitengebied Mill. Startend met 4 uur per week en daarna steeds meer taken overnemend van onze trouwe (meer dan 25 jaar) hulp die eigenlijk al met pensioen kan maar ook nog graag ons helpt. We hopen op iemand die het fijn vindt om ons ook weer jarenlang te helpen. Interesse? App of bel naar: 0626806773. 

Gezocht mensen die met mij munten, biljetten of postzegels willen ruilen. Ik woon in Sint Hubert. Tel. 06 22 92 94 79.
 
Een duofiets (voor minder valide mensen die zelfstandig niet meer kunnen fietsen) is te huur bij de Wester. De kosten zijn € 5 voor een dagdeel en €7,50 voor de hele dag. Na een (verplichte) instructie en een akkoord over gebruik kan men de fiets bij de Wester reserveren. Het is ook mogelijk om met 4 mensen te gaan fietsen als de Duofiets bij de Aldenhorst ook vrij is. Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer hiervoor tijdig. Reserveren kan via www.dewestermill.nl/agenda.htm of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..