Op Millsveld werken mensen die hun reguliere werk niet meer kunnen doen door verschillende oorzaken (dementie, niet-aangeboren hersenletsel, depressie, burn-out) maar veel te jong zijn om thuis op de bank te zitten.

Deelnemers van Millsveld zijn tussen de 20 en 65 jaar oud die met een beetje ondersteuning, ruimte en hulp nog steeds van waarde kunnen zijn. 

Iedereen kan meedoen in de maatschappij, ongeacht de aanwezigheid van ziekten of beperkingen. Binnen Millsveld kijken we naar de mens en denken we in mogelijkheden. In een ongedwongen sfeer en in eigen tempo kunnen mensen weer ‘bezig zijn’. Deelnemers krijgen hun eigenwaarde terug en door de contacten met anderen helpen en versterken ze elkaar. Ze hebben dezelfde ervaringen en staan voor dezelfde uitdagingen. Iedereen bezit talenten die benut kunnen worden. Soms is er een beetje hulp bij nodig om dit tot uiting te laten komen, en daar helpen wij op Millsveld graag bij!

Deelnemers kunnen binnen Millsveld verschillende werkzaamheden doen: 

  • Timmer-creatieve werkplaats: Hier maken we in opdracht van bedrijven en particulieren producten van hout en voeren we reparaties uit. 
  • Tuinderij- en natuuronderhoud: Werkzaamheden en onderhoud in het groen, in onze kas of in de verschillende tuinen.
  • Werken in de zorg: Werkzaamheden bij Zorgboerderij de Horst in de zorg voor ouderen. 
  • Werken met de dieren: Er zijn verschillende dierenweides waarin we werkzaamheden verrichten. 

Onze missie is dat alle mensen een plek in de maatschappij krijgen!

Ben je benieuwd naar Millsveld?

Kijk dan eens op onze Instagram pagina: www.instagram.com/millsveld/. Of neem een kijkje op onze website www.millsveld.nl.