Eightball Boppers zijn zowel zondag 25 als dinsdag 27 februari te gast in radioprogramma’s bij Omroep Land van Cuijk. Zondag 25 februari zijn de heren rockers vanaf 11.00 uur te horen in het radioprogramma Perron 4.

Ze zijn dan compleet en brengen ook de akoestische instrumenten mee. Tijdens het programma zullen ze dan ook enkele nummers live spelen. Dinsdag 27 februari schuiven 3 leden van Eightball Boppers om 09.00 uur aan bij Goedemorgen Land van Cuijk.

Reden van deze aanwezigheid bij Omroep Land van Cuijk is het 20-jarig bestaan van deze R&R en Rockabilly band uit het Land van Cuijk. Martijn Willems uit Ledeacker, Bert Damink uit Sint Anthonis en Willy Cornelissen uit Rijkevoort maken al 40 jaar samen muziek. Henk Honing uit Mill sloot later aan maar staat ook alweer zo’n 30 jaar met de 3 andere rockers op het podium. Eerst als Keessie & the Seltens of swing en sinds januari 2004 als Eightball Boppers.

Het 20-jarig jubileum gaat men zondag 10 maart vieren met een speciale muzikale middag vanaf 15.00 uur in MFA Oelbroeck in Sint Anthonis. Op deze gratis toegankelijke middag staan er heel wat verrassingen op het programma. Er zijn diverse dansgroepen aanwezig, er zijn gastoptredens en alle bezoekers maken die middag kans op een gratis optreden van Eightball Boppers op een eigen nader te bepalen datum. Om hiervoor in aanmerking te komen moet men wel aanwezig zijn tijdens het jubileumfeest op zondag 10 maart in Sint Anthonis.

Meer weten over Eightball Boppers, hun optredens of het 20-jarig bestaan? Check dan de socials en de website www.8bb.nl.