Dit jaar is het alweer 30 jaar geleden dat Marianne van Hal van Kempen actief werd in de winkel van haar ouders. Anno 2024 trekt Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill vanuit een grote regio belangstellenden en weten velen dat je voor woondecoratie, accessoires, sieraden, leuke presentjes en nog veel meer daar terecht kunt.

In het kader van deze 3 decennia is er tot 7 april een speciale spaaractie waarmee men kan sparen voor extra korting op hetgeen er zoal te koop is.

Let op uw brievenbus

Woont u in Mill, Langenboom, Sint Hubert of Wilbertoord en heeft u geen nee/ja of nee/nee sticker op uw brievenbus? Let dan op de speciale flyer die vrijdag 8 of zaterdag 9 maart samen met De Neije Krant in uw bus valt. Want met deze flyer kunt u sparen voor een extra leuke korting. Wellicht een extra reden om op vrijdag 15 en of zaterdag 16 maart de Lente Inspiratie Dagen te bezoeken waaraan ook Buitengewoon Kado deel zal nemen. Uiteraard bent u ook op andere dagen meer dan welkom bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill.