Het bestuur van de Willibrorduskerk is op zoek naar mensen, die willen helpen het kerkhof aan de Wanroijseweg en de tuin bij de pastorie in Mill mee te onderhouden.

Al jaren zijn er vrijwilligers die dat werk doen, maar de groepen worden kleiner en de deelnemers steeds ouder! Dus versterking is wenselijk!

Momenteel is de situatie zo, dat op dinsdagmorgen een aantal vrijwilligers de tuin bij de pastorie verzorgt. Op woensdagmorgen werkt er een groep op het kerkhof om dat netjes en schoon te houden. Beide groepen werken van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Het werk gebeurt niet in de winter!

Helaas worden de groepen wat kleiner, zodat het voor de resterende vrijwilligers moeilijk wordt al het werk gedaan te krijgen. Bovendien kan het weer wel eens tegenzitten en dan ontstaat er een achterstand bij de werkzaamheden en wordt het moeilijk om alles weer op orde te krijgen. Daarom is het bestuur op zoek naar een aantal vrijwilligers om een ochtend in de week te komen helpen, want: vele handen maken licht werk!

In de wintermaanden ligt het werk stil en ook bij slecht weer wordt er niet gewerkt. 

Op de werkplek zijn gereedschap en hulpmiddelen aanwezig. Voor informatie kunt terecht bij Frank van Lith (tel 06-30019849), voorzitter bestuur Willibrorduskerk en werkgroep kerkhof en bij José Reutelingsperger (06-12213848) bestuurslid en werkgroep pastorietuin. Natuurlijk kunt U ook gewoon een keer langs komen tijdens de werkdag. Het zou heel fijn zijn u te mogen ontmoeten.

Bestuur Willibrorduskerk